Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Vezérlés

Rendezés:

Fibaro Single Switch 2

Cikkszám: FGS-213
Rendelhető (2-3 munkanap)
Várható szállítás: 2022. július 01.
27.986 Ft
Egykörös be- és kikapcsoló, aljzatokban történő használatra, beépített fogyasztásmérővel.

Fibaro Double Switch 2

Cikkszám: FGS-223
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 30.
27.986 Ft
Kétkörös be- és kikapcsoló, aljzatokban történő használatra, beépített fogyasztásmérővel.

Fibaro Smart Module

Cikkszám: FGS-214
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 30.
27.986 Ft
Egycsatornás, távvezérelt kapcsoló, amelyet más eszközök áramkörének vezérlésére terveztek. Maximális terhelési áram 6,5A.

Fibaro Double Smart Module

Cikkszám: FGS-224
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 30.
27.986 Ft
Kétcsatornás távvezérelt kapcsoló, amelyet más eszközök áramkörének vezérlésére terveztek. Maximális terhelési áram 9,5A (csatornánként 6A).

Fibaro RGBW Controller 2

Cikkszám: RGBWM-442
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 30.
27.986 Ft
LED fényvezérlő, kompatibilis a 12-24V-os RGB / RGBW LED-ekkel. Támogat akár 4 analóg érzékelőt, 0-10 V-ot. Dimmerként használható halogén lámpákhoz.

Fibaro Bypass 2

Cikkszám: FGB-002
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 30.
5.775 Ft
Bypass a FIBARO Dimmer készülékhez, amelyet alacsony energiafogyasztású dimmelhető fényforrásokhoz terveztek a villódzás megelőzése érdekében.

Fibaro Smart Implant

Cikkszám: FGBS-222 ZW5
Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 30.
20.879 Ft
A FIBARO Smart Implant lehetővé teszi a vezetékes érzékelők és egyéb eszközök hozzáadását a Z-Wave hálózathoz.

Ultramodern, praktikus okosotthon vezérlő a Fibaro-tól

A Fibaro okosotthon vezérlő egységek, ahogyan azt már megszokhattuk a töretlen renoméval rendelkező, világszerte ismert és szeretett lengyel márkától, kifogástalan minőséget képviselnek. Kínálatunkban számos típus, változatos műszaki tartalommal rendelkező, multifunkcionális okosotthon vezérlő képviselteti magát, ezáltal is megadva a vevőknek a lehetőséget a kényelmesen és személyre szabható vásárlásra. 

A Fibaro Single Switch 2 tulajdonképpen egy relé, ami az adott háztartás elektromos smart berendezéseinek irányításáért felel. Roppant felhasználóbarát, hiszen nemcsak kézi kapcsolóval, de a Z-Wave-en keresztül is üzemeltethető. Míg a szóban forgó vezérlő egyetlen eszközzel összekapcsolva működik, addig a „nagytestvére”, a Fibaro Double Switch 2 relé már nagyobb terhelhetőséget tudhat a magáénak. A Fibaro Smart Module (egycsatornás) okosotthon vezérlő és a Fibaro Double Smart Module (kétcsatornás) távvezérelt kapcsoló szintén működtethető érintéssel, illetve a Z-Wave jelen keresztül is. 

Az okosotthon vezérlők színes spektrumon mozgó palettáján a Fibaro RGBW Controller 2 igazán sokoldalú, kompatibilis termék, ami az ahhoz csatlakoztatott egységek pontos fogyasztását is nyomon követi. Abban az esetben pedig, ha az újonnan beszerzett vezérlőnket szeretnénk a már kiépített rendszerbe csatlakoztatni, a Fibaro Smart Implant kiegészítő probléma nélkül lehetővé teszi a bővítést. Az újonnan csatlakoztatott eszközök a kiegészítő hozzájárulásával elérhetőek lesznek a Z-Wave-en, így már távolról is irányíthatjuk.