Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Intelligenssé teszi a készülékeket a Fibaro Smart Implant

Intelligenssé teszi a készülékeket a Fibaro Smart Implant
A Fibaro Smart Implant remek megoldást kínál ahhoz, hogy a meglévő, nem intelligens készülékeket intelligenssé alakíthassa.

A Fibaro Smart Implant remek megoldást kínál ahhoz, hogy a meglévő, nem intelligens készülékeket intelligenssé alakíthassa. Az összes hagyományos elektromos berendezést intelligenssé alakítja át azáltal, hogy integrálja azokat a Z-wave hálózatba. Ez egy vezeték nélküli kommunikációs protokoll, amit a modern okos otthonok automatizálásban használnak. 

A sokoldalú Fibaro Smart Implant nagyon kicsinek, de ugyanakkor felettébb okosnak és elegánsnak tűnik. Képzelje el, hogy van egy garázskapu, amit nem távolról vezérel. Ebben az esetben egyszerűen csak csatlakoztathatja az okos kiegészítőt az ajtóhoz és integrálhatja azt a hálózatba, a Fibaro KeyFob segítségével pedig már nyithatja és zárhatja is az ajtót.

A Fibaro Smart Implant segítségével lehetőség van a mozgásérzékelők és ajtónyitók képességeinek bővítésére, valamint az intelligens otthoni rendszerrel való kommunikációra. A kütyü lehetővé teszi a riasztórendszer távoli csatlakoztatását a telefonjáról, ami megnyugtató biztonságérzetet nyújt. Az eszköz egyetlen mozdulattal bezárja a redőnyöket, kikapcsolja a fényeket és bekapcsolja a zenét. 

A fűtési rendszer már az intelligens otthon része

Ha a Fibaro Smart Implant egy fűtési rendszer vezérlőjébe van beépítve, az biztosítja az otthonában a zavartalan fűtést. Mostantól az okostelefon segítségével könnyedén nyomon követheti és szabályozhatja a fűtés ütemezését. A Fibaro Smart Implant révén, a régi készülékek, például a rádiók, továbbra is működni fognak és az intelligens otthon részévé válnak, ennek az okos kelléknek köszönhetően.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro