Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Fibaro RGBW Controller 2: a színek és a fények varázsa

Fibaro RGBW Controller 2: a színek és a fények varázsa
A Fibaro RGBW Controller 2 az otthon világítástechnikájának vezérlésében nélkülözhetetlen társ.

A Fibaro RGBW Controller 2 az otthon világítástechnikájának vezérlésében nélkülözhetetlen társ. Az okosotthonok kialakítása kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy az elektromos berendezések egyetlen mozdulattal, akár távolról vezérelhetőek, kontrollálhatóak legyenek. Ez a világítás, a hangulatfények tekintetében sincsen másként. A színek jótékony hatással vannak a lelkiállapotra, segítenek a hangulatos enteriőr megteremtésében és egyetlen mozdulattal a fények megváltoztathatóak, ízlés szerint alakíthatóak. 

Alakítsa a fényeket a tevékenységéhez! 

A Fibaro RGBW Controller 2 LED sávok, halogén vagy LED lámpák vezérléséhez kitűnő választásnak bizonyul. Mindegy, hogy egyszínű vagy színes megoldásokban gondolkodik, biztosan rátalálhat arra a típusra, ami az aktuális tevékenységéhez passzol. Legyen szó a koncentrálást segítő megvilágításról a munkához, a lazítás mellé ideális hangulatfényekről, vagy a kinti zord időt ellensúlyozó erős fényekről, a készülékek könnyedén irányíthatóak. 

A világítás színe, fényintenzitása egyaránt alakítható, de az energia felhasználása is mérhetővé válik az okos eszköznek hála. A telefonos alkalmazásnak hála, még csak fel sem kell állnia az aktuálisan végzett tevékenység mellől. Már előre beállított fények közé érkezne haza? Ez sem lehetetlen a Fibaro RGBW Controller 2 kínálta lehetőségeknek hála. A riasztóval is szinkronizálható rendszer értesítést küld Önnek akkor, ha bármi baj, tűz, behatolás történne az otthonában. Tudja biztos kezekben a privát szféráját és élvezze a fények pszichére gyakorolt jótékony hatásait!

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro