Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Fibaro Keyfob: az okosotthon távirányítója

Fibaro Keyfob: az okosotthon távirányítója
A Fibaro Keyfob univerzális távirányító az okosotthonok szerves részévé válik és az ismétlődő mozdulatsorokat kiváltva, a maximális kényelemről gondoskodik.

A Fibaro Keyfob univerzális távirányító az okosotthonok szerves részévé válik és az ismétlődő mozdulatsorokat kiváltva, a maximális kényelemről gondoskodik. Esetében a design, az igényes kidolgozás, a praktikus használhatóság társulnak, és biztosítják a felhasználókat arról, hogy minden körülmények között a kezükben tarthassák az otthon rendszereinek irányítását. Megalkotói különös figyelmet fordítottak arra, hogy könnyen illeszkedjen a kézbe, sőt, akár kulcstartóra is felhelyezhető legyen. 

Exkluzív és okos a Fibaro Keyfob

Az okosotthonok tulajdonosai rendszerint elvárják a hozzájuk kapcsolódó eszközöktől és kiegészítőktől, hogy egyfajta exkluzív megjelenéssel bírjanak. A Fibaro Keyfob e feltételnek tökéletesen eleget tesz. Az univerzális távirányító 6 db ergonomikus gombot tartalmaz, amelyeknek kombinálásával 24 funkció használható. Ezeken felül még 6 különböző frekvencia is beállíthatóvá válik. Akár otthonról elindulva, akár a hazaérkezést megelőzően is beállíthatja azokat az eszközöket, amelyeket a mindennapokban előszeretettel használ. 

A Fibaro Keyfob távirányítók sokaságát képes helyettesíteni, legyen szó zeneindításról, a redőnyök, a fűtés-hűtés kezeléséről, mozgásérzékelőkről vagy hangulatvilágításról, mindent egyetlen távirányítóval kapcsolhat be, állíthat le. Az okoseszközök világában joggal várjuk el az otthonunktól is, hogy korszerű rendszerként szolgálja a feltöltődést és a kényelmet. Nemcsak a komfortos ingatlanhasználat függ szorosan össze a távirányító használatával, hanem a napjainkban minden korábbinál gyakrabban emlegetett energiatakarékosság is.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro