Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Fibaro Home Center 3 Lite: okos otthon, ahogy mindig is szerette volna 

Fibaro Home Center 3 Lite: okos otthon, ahogy mindig is szerette volna 
A Fibaro Home Center 3 Lite az okosotthon lelke, amit WiFi segítségével rendkívül könnyen rá lehet hangolni az otthonunk rendszerére.

A Fibaro Home Center 3 Lite az okosotthon lelke, amit WiFi segítségével rendkívül könnyen rá lehet hangolni az otthonunk rendszerére. Mindössze konnektorba kell csatlakoztatni és indulhat a rendszer egyetlen helyről történő irányítása, kontrollálása. A maximum 40 eszköz vezérlését kiválóan elvégző eszköznek köszönhetően, egy stílusos okos otthon központ segítségével tudhatja irányítása alatt a rendelkezésre álló elektromos eszközöket. Az előzetes programozhatóságnak hála, nincs szükség még az okostelefon vagy a tablet használatára sem, a redőnyök maguktól működnek a fényviszonyokkal összehangolva, vagy igény szerint a meghatározott időben kapcsol be a hangulatvilágítás. 

Fibaro okos otthon: exkluzivitás és praktikum egyben 

A Fibaro Home Center 3 Lite ideális választás mindazoknak, akik szeretnének belekóstolni az okos otthonok világába. A 40 eszközös limit bőven elegendőnek bizonyul, még azokban a családokban is, ahol az elektromos eszközök széles kínálata van felsorakoztatva. Világítás, a garázskapu vezérlése, mozgásérzékelős világítástechnika, hangulatfények és árnyékolás- sokáig sorolhatnánk azokat a kényelmet és praktikus ingatlanhasználatot szolgáló rendszereket, amelyek ma már nem számítanak újdonságnak, mégis nagymértékben megkönnyítik a mindennapokat. 

A Fibaro Home Center 3 Lite okos otthon központként kínálja a távolról történő vezérelhetőség előnyeit is. A többféle támogatott eszköznek köszönhetően, akkor is praktikusan alkalmazhatja a vezérlőt, ha nem egyszerre szerezte be a szükséges készülékeket, rendszereket.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro