Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Az intelligens fali fényerőszabályozóval számos előnyre tehet szert

Az intelligens fali fényerőszabályozóval számos előnyre tehet szert
Otthonunkban gyakran szükség lehet arra, hogy állítsunk a lámpák fényerősségén, amit nagyon könnyen megtehetünk a Fibaro Walli Dimmer használatával.

Otthonunkban gyakran szükség lehet arra, hogy állítsunk a lámpák fényerősségén, amit nagyon könnyen megtehetünk a Fibaro Walli Dimmer használatával. Ez tulajdonképpen nem más, mint egy intelligens fali fényerőszabályozó, ami tökéletesen beleillik az okos otthon rendszerek sorába. Bár kinézetre csak egy dekoratív kapcsoló, valójában azonban sokkal többet tud, mint az első ránézésre látszik. Használatával távolról is tudjuk vezérelni a lámpák működését, sőt, akár azok energiafogyasztásáról is informálódhatunk. Ebben a rövid, de annál informatívabb írásunkban elmondjuk, hogy miért nélkülözhetetlen a használata egy okos otthonban. 

A Fibaro Walli Dimmer használatának előnyei 

Ezzel az eszközzel nagyon gyorsan és kényelmesen tudja kezelni a világítást. Attól függően, hogy egyszer vagy kétszer nyomja meg, ki illetve be tudja kapcsolni a lámpákat. Sőt, arra is van lehetősége, hogy hangulatvilágítást csináljon a “Móka” program bekapcsolásával. Ha ez még nem lenne elég, a fényerősséget is kedve szerint változtathatja. A Fibaro Walli Dimmer intelligens fali fényerőszabályozó távolról is képes a kommunikációra, így értesít, ha nem kapcsolta le otthon a lámpákat. Ezzel elkerülhető, hogy sokkal több villanyszámlát fizessen, mint az indokolt lenne. Végül, ezzel az okos eszközzel a lámpák energiafogyasztásáról is valósághű képet kaphat. Így mindig pontosan tudja, hogy a működésükhöz mennyi áramra van szükség. Ez szintén nagy segítség, ha költséghatékony világításrendszert szeretne létrehozni az otthonában.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro