Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

A Fibaro Smart Module intelligenssé teszi a hagyományos elektromos berendezéseket

A Fibaro Smart Module intelligenssé teszi a hagyományos elektromos berendezéseket
Mi lenne, ha a konyhában vagy a dolgozószobában lévő távirányítóval vagy okostelefonnal tudná vezérelni a hálószobában a villanyt, a fűtést vagy a légkondicionálót?

Mi lenne, ha a konyhában vagy a dolgozószobában lévő távirányítóval vagy okostelefonnal tudná vezérelni a hálószobában a villanyt, a fűtést vagy a légkondicionálót? Az ötlet minden bizonnyal lenyűgözőnek tűnik, hiszen a modern, felgyorsult életben mindannyian igyekszünk egyszerre több dolgot is elvégezni. A Fibaro Smart Module pontosan ezt teszi, mivel egy gomb segítségével ki- és bekapcsolja a meglévő elektromos berendezéseket, például egy lámpát vagy a klímát, mivel integrálja azokat a Z-wave hálózatba. 

Válassza az egyetlen eszközzel történő vezérlést!

Az okos kapcsolóhoz a Z-wave hálózaton keresztül csatlakoztatott eszköz továbbra is vezérelhető a fali kapcsolóval. A fali dobozban lévő Fibaro Smart Module közvetlenül a fali kapcsoló mögött helyezkedik el. A telepítés után, a fali kapcsoló az intelligens modulhoz van csatlakoztatva és ez utóbbinak bemeneti eszközként szolgál. Amikor az okos kapcsoló működését elindítják, a vezérlő jelet küld a Fibaro rendszernek, ami viszont a terhelést vezérli. A Fibaro Smart Module tehát egy mikromodul, ami a hagyományos relés kapcsoló eszközöket helyettesíti. A megoldás mindenféle kapcsoló kialakítással működik. 

A kompakt készülék nagyon kicsi és kerek, hogy esztétikus legyen és megfeleljen a szabályozási előírásoknak. A modul működtetéséhez semleges vezetékre van szükség. A Fibaro Smart Module helyettesítheti a távirányítót a csatlakoztatott eszköz működtetéséhez. Az eszközt kifejezetten a Fibaro intelligens otthoni környezetekben vagy a Z-Wave protokollt támogató otthonokban való használatra tervezték.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro