Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Fibaro Motion Sensor, egy univerzális érzékelő

Fibaro Motion Sensor, egy univerzális érzékelő
A Fibaro Motion Sensor az okos otthonok nélkülözhetetlen kiegészítője, ami széleskörű információkat szolgáltat.

A Fibaro Motion Sensor az okos otthonok nélkülözhetetlen kiegészítője, ami széleskörű információkat szolgáltat. Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne, ha teljes felügyelete lenne a lakása felett? Ez a multifunkcionális érzékelő ebben nyújt támogatást. Hogyan működik? Pontosan milyen feladatokat lát el? Most ezekre a kérdésekre válaszolunk, ezzel egy kis ismertetőt adva a termékhez. 

Mire jó a Fibaro Motion Sensor?

A formáját tekintve leginkább egy szemre hasonlít, ami sok külső hatás érzékelésére képes. A Fibaro Motion Sensor birtokában az egész szoba monitorozása lehetővé válik. Ez az apró, ám sokoldalú eszköz folyamatosan nyomon követi a helyszínen a mozgást, a hőmérsékletet és a fényerősséget. Ha valami eltér a megszokottól vagy valamelyik adat meghaladja az értékhatárt, akkor azonnal jelez. Ennek köszönhetően meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket. 

A mozgásérzékelő funkció révén képes figyelmeztetni arra, ha illetéktelenül tartózkodik valaki a lakásunkban. E tekintetben riasztóként is működik. Ráadásul az aktuális hőmérsékletet és a levegő páratartalmát is figyeli és jelzi, ha túl magas vagy túl alacsony értéket érzékel. A Fibaro Motion Sensor jelzése alapján mindig tudjuk, hogy mikor kell a fűtést vagy a páratartalmat módosítani. Egy gyorsulásmérő is bele van építve, aminek köszönhetően azt is érzékeli, ha elmozdították a helyéről. A felszerelése nagyon egyszerű, egy csavar segítségével könnyen rögzíthető a falra. Ezt követően igény szerint a kívánt terület felé fordítható, majd a szem színének figyelésével olvasható le róla az információ.  
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro