Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Fibaro Intercom tökéletes hangzással és képpel

Fibaro Intercom tökéletes hangzással és képpel
A Fibaro márkájú készülékek nagyfokú komfortot biztosítanak a felhasználóiknak és nincs ez másként a Fibaro Intercom videós kaputelefon esetében sem.

A Fibaro márkájú készülékek nagyfokú komfortot biztosítanak a felhasználóiknak és nincs ez másként a Fibaro Intercom videós kaputelefon esetében sem. Ez a többfunkciós készülék kaputelefon funkcióval rendelkezik. Lehetővé teszi a videohívást, aminek minősége meglepően kiváló. A tiszta hang és kép pedig nem zavarja a vételt. Az intelligens kaputelefon széles látószögű objektívre épül. Ennek a műszaki megoldásnak köszönhetően, a Fibaro látószöge vízszintesen 180 fok, függőlegesen pedig 120 fok. Az ilyen széles látószög növeli a videofon telepítési lehetőségeit, így akár egy alacsonyabb oszlopon vagy falon is elhelyezhető. A kép nagy HDR felbontásban jelenik meg, ami megkönnyíti a beszélgetőpartner azonosítását, a külső időjárási viszonyoktól függetlenül. 

Intelligens kaputelefon infravörös megvilágítással 

Olyan videós kaputelefont keres, ami sötétben is tiszta képet biztosít? A Fibaro Intercom minden kihívásnak megfelel! A beépített IR-világító biztosítja, hogy a kép sötétben vagy éjszaka is tiszta legyen. Az infravörös világítótestek sokkal barátságosabbak a vendégeknek, mint a fehér háttérvilágítás, mert tökéletesen megvilágítja az arcukat, ugyanakkor nem vakítja el az ajtó előtt álló személyt. Ezentúl az sem okoz fejtörést, ha a család egyik tagja otthon felejti a kulcsait. A Fibaro Intercom vezeték nélküli kommunikációs funkciót használ, így a felhasználó az okostelefonjával is kinyithatja az ajtót, feltéve, hogy a telefont előzőleg csatlakoztatta a készülékhez. Egyszerűen csak vigye az okostelefonját az intelligens kaputelefon közelébe és kész.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro