Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

A Fibaro vízérzékelő azonnal jelez vízszivárgás esetén

A Fibaro vízérzékelő azonnal jelez vízszivárgás esetén
Otthonunkat nemcsak a gáz vagy a tűz ellen kell védeni, hanem a vízszivárgás ellen is, amiben óriási segítséget jelent a Fibaro Flood Sensor.

Otthonunkat nemcsak a gáz vagy a tűz ellen kell védeni, hanem a vízszivárgás ellen is, amiben óriási segítséget jelent a Fibaro Flood Sensor. Ez az intelligens eszköz azonnal jelez, ha a talajon vizet érzékel és itt nem ér véget a működése. Miután felhívta a figyelmünket a problémára, elzárja a vizet, hogy ne történhessen nagyobb baj a lakásban. Sőt, nemcsak a vizet, hanem a hőmérsékletet is precízen érzékeli, így a padlófűtés szabályozásában is számíthatunk rá. Most röviden bemutatjuk, hogy miért is nélkülözhetetlen a vízérzékelő használata az otthonokban.

Sokoldalú készülék, a Fibaro Flood Sensor 

A vízszivárgás óriási károkat tud okozni, ha nem értesülünk róla időben. Ha átázik a talaj, akkor azzal az alsóbb szinteket is eláztatjuk, például a pincét vagy társasházban az alsó szomszédot. A Fibaro Flood Sensor intelligens vízérzékelő használatával elkerülhetjük a víz okozta károkat. Az eszköz azonnal jelez és értesítést is küld, ha bajt észlel. Így akkor is értesülünk a problémáról, amikor például a munkahelyen vagyunk. A vízérzékelő a szivárgás észlelése esetén azonnal elzárja az elektromos szelepekkel rendelkező vízhálózatot. Ennek köszönhetően meg tudja akadályozni a vízfolyást, ami a tárgyi károk mellett, horribilis összegű vízszámlát is eredményezhet. Nemcsak a vízszivárgást, hanem a padlófűtés hőmérsékletét is érzékeli, így annak vezérlésére is kiválóan alkalmas. A modern, letisztult formájának és színvilágának köszönhetően, szinte bárhová elhelyezhető úgy, hogy láthatatlan maradjon.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro