Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

A Fibaro füstérzékelő mindig időben figyelmeztet

A Fibaro füstérzékelő mindig időben figyelmeztet
A Fibaro Smoke Sensor használata nélkülözhetetlen, ha azt szeretné, hogy az otthona teljes mértékben biztonságos legyen.

A Fibaro Smoke Sensor használata nélkülözhetetlen, ha azt szeretné, hogy az otthona teljes mértékben biztonságos legyen. Ez nem más, mint egy intelligens füstérzékelő berendezés, ami azonnal jelez, ha füstöt érzékel a lakásban. Nemcsak hanggal és fénnyel hívja fel a figyelmünket a bajra, hanem értesítést is küld a telefonunkra. Sőt, akár a többi okosrendszerrel is össze tudjuk kapcsolni, hogy tűzveszély esetén megtegyék a szükséges intézkedéseket. Ebben a rövid cikkünkben arról lesz szó, hogy miként működik a szenzor és milyen előnyei vannak a használatának. 

Amit a Fibaro Smoke Sensorról tudni kell 

Sajnos, még a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordulhatnak a lakásban balesetveszélyes helyzetek. A Fibaro Smoke Sensor intelligens füstérzékelő abban nyújt óriási segítséget, hogy elkerülhessük a füst okozta következményeket. Az eszköz ugyanis azonnal jelez baj esetén. Ezt nemcsak hanggal és fénnyel teszi, hanem a telefonunkon keresztül is jelez. Ennek köszönhetően akkor is értesülhetünk a veszélyről, amikor nem tartózkodunk otthon. Nemcsak a füstöt, hanem a tűzveszélyre utaló magas hőmérsékletet is képes érzékelni a Fibaro Smoke Sensor. Ugyanakkor nemcsak jelez, hanem az adott helyzettől függően, a szükséges teendőket is elvégzi, a nagyobb baj elkerülése érdekében. Az eszköz ugyanis összepárosítható a többi okoskészülékkel. Kisebb mennyiségű füst esetén például kinyitja az ablakokat, ezzel elősegítve a lakás szellőzését. Tűz esetén pedig bezárja azokat, hogy megkönnyítse a tűzoltást.

Tartalomhoz tartozó címkék: Fibaro